VT Accountants

Ook voor de kleinere accountantskantoren in het mkb biedt 4CAA de nodige ondersteuning

Dat 4CAA er ook voor de kleinere accountantskantoren is, bevestigt Rob van Tilburg, eigenaar van VT Accountants in Esch. Ze werken met zeven mensen op kantoor en bedienen veelal kleine MKB-ondernemingen.

Rob is de enige accountant op kantoor. Hij had daarom behoefte aan een sparringpartner op het gebied van kwaliteit, vaktechniek en automatisering.

“Via-via kwam ik in contact met Stephan. Hij bood precies aan wat ik zocht”

Stephan Burg fungeert als externe compliance officer voor het kantoor. Periodiek toetst hij alle dossiers. Hij heeft volgens Rob daarbij altijd de nodige tips en tricks: “Stephan heeft veel verstand van zaken. Hij heeft zich enorm ingezet om onze kwaliteit op een hoger niveau te krijgen“

“Ik heb met behulp van Stephan grote stappen kunnen maken op het gebied van kwaliteit en automatisering”

Verder heeft hij hun transitie van analoog werken naar automatisering begeleid. “Stephan komt bij veel collega’s over de vloer en heeft goed inzicht welke pakketten en tools er op de markt zijn.”

In samenspraak met Stephan is het kantoor toen een bepaalde weg ingeslagen. Deze begeleiding heeft Rob onderaan de streep veel tijd bespaard. 

‘Ik kom als kantooreigenaar altijd tijd tekort en dan is het prettig dat je iemand hebt die actief met je meedenkt"

Rob beveelt 4CAA van harte aan. Niet alleen om Stephans kennisniveau maar ook vanwege zijn prettige persoonlijkheid: “Hij is relaxed en meedenkend en als er iets speelt kan ik bij wijze van spreken direct in de auto springen.”  

Rob van Tilburg