Team

Ons team van vakspecialisten staat voor u klaar.

Stephan Burg AA

Accountant / adviseur binnen de accountancy op het snijvlak van strategie, kwaliteit en ict. Ruime ervaring als adviseur bij fusie- en overname trajecten binnen het MKB en de Accountancybranche.

Gespecialiseerd in kwaliteitsvraagstukken en implementaties van kwaliteitssystemen bij accountantskantoren. Als extern compliance officer c.q. kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor de periodieke preventieve kwaliteit toetsingen bij tientallen kantoren door heel Nederland.

Lees verder

Drs. G.J. Schoonderbeek RA RAB

Na 25 jaar praktijk ervaring in grote en kleinere accountantsorganisaties heeft Gerti Schoonderbeek zijn drive gevonden. In essentie wil hij ondernemers en vooral ondernemende accountants verder helpen met de creatie van waarde in hun onderneming, hun praktijk. Hij helpt eigenaren in de ontwikkeling van hun strategie, de uitvoering en realisatie daarvan.

Door zijn brede ervaring in het MKB, met de laatste jaren de focus op de zogeheten internet-ondernemers, vertaalt hij de mogelijkheden van IT naar de praktische toepassing in de accountancybranche. Kantooreigenaren kunnen met hem de waarde van hun praktijk een flinke boost geven.

Lees verder

Mr. Martin van Kessel

Na de studie Nederlands recht en Notarieel recht bij de universiteit in Nijmegen ben ik gestart in de advocatuur. Vervolgens heb ik bij diverse grote en middelgrote accountantskantoren geholpen om een juridische afdeling op te zetten. Om die reden is er in de loop der tijd veel affiniteit met accountants en de accountancy ontstaan.

Nu houd ik mij bezig met Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Als associate partner van 4CAA kan ik op die rechtsgebieden bijdragen aan een gedegen en solide juridische ondersteuning.

Lees verder

Drs. Tanja Schreurs-Hoeben

Tanja heeft jarenlange ervaring bij SRA en weet haar inhoudelijke kennis van de branche op unieke wijze met haar marketingcommunicatie expertise te combineren.

De accountancymarkt raakt steeds meer verzadigd en er is bij de kleine tot middelgrote kantoren veel behoefte aan toegankelijke ondersteuning op het gebied van (online) marketing en business development.

Lees verder

Mr. Marc Schoenmakers LL.M

Marc Schoenmakers is reeds 25 jaar belastingadviseur met ervaring bij zowel Big 4 als de kleinere advieskantoren. Naast de generieke belastingadviespraktijk (Vpb, IB, LB, BTW, Douane) is Marc gespecialiseerd in het internationale belastingrecht alsmede tax assurance, zoals het opzetten en implementeren van tax control frameworks voor de kleinere ondernemingen.

Marc heeft eveneens ervaring als tax interim manager bij (middelgrote) MKB ondernemingen en het leveren van onder andere vaktechnische ondersteuning aan belasting- en accountantskantoren.

Lees verder

Marjon van Eggelen MSc RA

Marjon is registeraccountant met 15 jaar ervaring bij zowel Big4 als kleinere accountantsorganisaties. Voor Marjon is kwaliteit een basis, management-/bestuurdersbeslissingen worden gemaakt vanuit een strategie en visie waarbij er nooit concessies in kwaliteit mogen worden gedaan. Marjon heeft ervaring als externe accountant van (MKB) ondernemingen in diverse branches.

Als extern accountant is zij betrokken geweest bij adviestrajecten bij klanten in het MKB, maar ook bij kwaliteitsbeleid van accountantsorganisaties en vanaf 2019 het uitvoeren van externe toetsingen door de Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants. 

Lees verder

Bel +31 (06) 22 23 29 08 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.