Team

Ons team van vakspecialisten staat voor u klaar.

Stephan Burg AA

Accountant / adviseur binnen de accountancy op het snijvlak van strategie, kwaliteit en ict. Ruime ervaring als adviseur bij fusie- en overname trajecten binnen het MKB en de Accountancybranche.

Gespecialiseerd in kwaliteitsvraagstukken en implementaties van kwaliteitssystemen bij accountantskantoren. Als extern compliance officer c.q. kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor de periodieke preventieve kwaliteit toetsingen bij tientallen kantoren door heel Nederland.

Lees verder

Drs. G.J. Schoonderbeek RA RAB

Na 25 jaar praktijk ervaring in grote en kleinere accountantsorganisaties heeft Gerti Schoonderbeek zijn drive gevonden. In essentie wil hij ondernemers en vooral ondernemende accountants verder helpen met de creatie van waarde in hun onderneming, hun praktijk. Hij helpt eigenaren in de ontwikkeling van hun strategie, de uitvoering en realisatie daarvan.

Door zijn brede ervaring in het MKB, met de laatste jaren de focus op de zogeheten internet-ondernemers, vertaalt hij de mogelijkheden van IT naar de praktische toepassing in de accountancybranche. Kantooreigenaren kunnen met hem de waarde van hun praktijk een flinke boost geven.

Lees verder

Mr. Martin van Kessel

Na zijn studie Nederlands recht en Notarieel recht bij de universiteit in Nijmegen is Martin gestart in de advocatuur. Vervolgens heeft hij bij diverse grote en middelgrote accountantskantoren geholpen om een juridische afdeling op te zetten. Om die reden is er in de loop der tijd veel affiniteit met accountants en de accountancy ontstaan.

Nu houdt hij zich bezig met Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Als associate partner van 4CAA kan hij op die rechtsgebieden bijdragen aan een gedegen en solide juridische ondersteuning.

Lees verder

Drs. Tanja Schreurs-Hoeben

Tanja heeft o.a. 10 jaar als relatie- en productmanager bij de SRA gewerkt. Ze heeft communicatiewetenschappen gestudeerd en is Registered Digital Marketeer (RDM).

Ze kwam en komt bij veel kantoren over de vloer. Haar kennis van de branche is van grote toegevoegde waarde wanneer ze accountants- en advieskantoren begeleidt bij bedrijfsontwikkeling en (recruitment) marketing vraagstukken.

De accountancymarkt raakt steeds meer verzadigd, talenten zijn schaars en dat vraagt om herbezinning. 

Om toekomstbestendig te zijn, moeten kantoren zich echt duidelijker in de markt gaan profileren. Kantoren kunnen daarbij niet meer om het aanscherpen van hun positionering en (marketing)strategie heen.

Tanja begeleidt kantoren naar een onderscheidend profiel, zorgt voor meer focus en structurele groei en helpt ze bij het professionaliseren van hun employer brand.

 

Lees verder

Mr. Marc Schoenmakers LL.M

Marc Schoenmakers is reeds 25 jaar belastingadviseur met ervaring bij zowel Big 4 als de kleinere advieskantoren. Naast de generieke belastingadviespraktijk (Vpb, IB, LB, BTW, Douane) is Marc gespecialiseerd in het internationale belastingrecht alsmede tax assurance, zoals het opzetten en implementeren van tax control frameworks voor de kleinere ondernemingen.

Marc heeft eveneens ervaring als tax interim manager bij (middelgrote) MKB ondernemingen en het leveren van onder andere vaktechnische ondersteuning aan belasting- en accountantskantoren.

Lees verder

Marjon van Eggelen MSc RA

Marjon is registeraccountant met 15 jaar ervaring bij zowel Big4 als kleinere accountantsorganisaties. Voor Marjon is kwaliteit een basis, management-/bestuurdersbeslissingen worden gemaakt vanuit een strategie en visie waarbij er nooit concessies in kwaliteit mogen worden gedaan. Marjon heeft ervaring als externe accountant van (MKB) ondernemingen in diverse branches.

Als extern accountant is zij betrokken geweest bij adviestrajecten bij klanten in het MKB, maar ook bij kwaliteitsbeleid van accountantsorganisaties en vanaf 2019 het uitvoeren van externe toetsingen door de Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants. 

Lees verder

Noortje de Rooij MSc RO

Na 10 jaar in de adviespraktijk van KPMG werkzaam te zijn geweest, adviseert Noortje nu accountants- en advieskantoren bij het verder professionaliseren op het gebied van mens en organisatie.  

Als sociale wetenschapper en auditor, weet Noortje als geen ander strategie, proces en mens met elkaar te verbinden. Ze heeft veel ervaring met het uitvoeren van onderzoeken en geven van adviezen op het gebied van cultuur en gedrag. Daarnaast helpt zij management en medewerkers bij hun verdere professionele ontwikkeling, vanuit de rol als (team)coach.

LEES VERDER

Bel +31 (06) 22 23 29 08 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.