Capaciteit

De wervings- en selectiekracht van 4CAA

Als uw organisatie op het punt een managementpositie binnen uw kantoor in te vullen, dan verwacht u maatwerk bij het wervings- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerde kandidaten. 

4CAA werkt vanuit ervaring in de branche

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Door onze praktijkervaring in de branche  en kennis van uw kantoor weten we of kandidaten bij uw cultuur en werkwijze passen. Alleen kandidaten die aan alle eisen voldoen, stellen we aan u voor. Een goede aansluiting op persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat is net zo belangrijk als zijn vakkennis en ervaring. Zo zorgen we voor een passende match. 

Interimdiensten van 4CAA

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controlepraktijk soms tijdelijk behoefte aan extra professionals met ruime ervaring in accountancy en/of controle die snel en adequaat kunnen bijspringen. Wij beschikken over een netwerk van geselecteerde interimprofessionals die u kunnen ondersteunen, in welk systeem u ook werkt. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

We zoeken een vennotabele accountant of fiscalist.
Met 4CAA vindt u de kandidaat Stephan Burg AA

Bel +31 (06) 22 23 29 08 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.