Klanten

4CAA is trots op haar klantrelaties

"Je moet niet alles zelf willen doen en je openstellen voor expertise van buitenaf"

Rob van de Louw nam samen met zijn partner Harry Handels in 2013 een administratiekantoor in Weert over. Binnen een aantal jaar wisten ze dit naar een volwaardig accountantskantoor om te bouwen. Inmiddels bestaat hun team uit 15 mensen. Ze richten zich met name op familiebedrijven in het grotere mkb-segment. 

Hij vertelt over zijn ervaringen met Stephan Burg als sparringpartner voor hun automatiseringsvraagstukken en over de fiscale review van Marc Schoenmakers in het bijzonder.

lees verder

4CAA is er ook voor de kleinere MKB-kantoren

VT Accountants is gevestigd in Esch. Ze werken met zeven mensen op kantoor en bedienen veel kleine MKB-ondernemingen.

Rob is de enige accountant op kantoor. Hij had daarom behoefte aan een sparringpartner op het gebied van kwaliteit, vaktechniek en automatisering.

lees verder

Stephan bewaakte de zakelijkheid gedurende het verkooptraject

Na bijna 20 jaar gaat het Almeerse administratiekantoor Hoogwoud & Van Haga over in andere handen. Voor Marijke Hoogwoud en Saskia van Haga een belangrijke stap, die zij vanwege hun leeftijd niet veel langer wilden uitstellen. Het werd een niet alledaags verkooptraject, gezien de al langer bestaande amicale verhoudingen tussen de dames Hoogwoud en Van Haga enerzijds en de heren van Amsterdamsche Accountants en Belastingadviseurs (AAB Groep) anderzijds. “Wij hebben Stephan er bewust bij betrokken om de zakelijkheid gedurende het traject te bewaken”, aldus Saskia van Haga.

lees verder

Het positionerings- en marketingtraject met Tanja dwingt je, op een positieve manier, na te denken: wat past bij ons en welke keuzes gaan we maken?

 

Wij zijn als experts gewend om hard in je bedrijf te werken, en vinden het soms lastig om ook hard áán je bedrijf te werken.

Ik ben nu écht overtuigd van het belang om marketing structureel onderdeel te laten zijn van je bedrijf.

lees verder

Stephan Burg begeleidt Onderweegs & De Groot op het gebied van kwaliteit, dossiervorming en vaktechniek

Het kantoor heeft 4 vestigingen in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren.

De vestigingen opereren zelfstandig, maar werken op het gebied van vaktechniek en automatisering samen. 

Stephan Burg begeleidt het kantoor al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid op het gebied van kwaliteit, dossiervorming en vaktechniek. Daarnaast treedt hij op als sparringpartner, bijvoorbeeld bij een automatiseringstraject of een overname. Diverse vaktechnische vragen, zoals de Wwft, kunnen ze tussentijds altijd aan hem voorleggen. Hij koppelt dan snel aan hen terug.

lees verder

Deze kantoren zijn tevreden met de diensten van 4CAA:

Bel +31 (06) 22 23 29 08 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.