Klanten

4CAA is trots op haar klantrelaties

4CAA is er ook voor de kleinere MKB-kantoren

VT Accountants is gevestigd in Esch. Ze werken met zeven mensen op kantoor en bedienen veel kleine MKB-ondernemingen.

Rob is de enige accountant op kantoor. Hij had daarom behoefte aan een sparringpartner op het gebied van kwaliteit, vaktechniek en automatisering.

lees verder

Stephan bewaakte de zakelijkheid gedurende het verkooptraject

Na bijna 20 jaar gaat het Almeerse administratiekantoor Hoogwoud & Van Haga over in andere handen. Voor Marijke Hoogwoud en Saskia van Haga een belangrijke stap, die zij vanwege hun leeftijd niet veel langer wilden uitstellen. Het werd een niet alledaags verkooptraject, gezien de al langer bestaande amicale verhoudingen tussen de dames Hoogwoud en Van Haga enerzijds en de heren van Amsterdamsche Accountants en Belastingadviseurs (AAB Groep) anderzijds. “Wij hebben Stephan er bewust bij betrokken om de zakelijkheid gedurende het traject te bewaken”, aldus Saskia van Haga.

lees verder

Stephan Burg begeleidt Onderweegs & De Groot op het gebied van kwaliteit, dossiervorming en vaktechniek

Het kantoor heeft 4 vestigingen in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren.

De vestigingen opereren zelfstandig, maar werken op het gebied van vaktechniek en automatisering samen. 

Stephan Burg begeleidt het kantoor al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid op het gebied van kwaliteit, dossiervorming en vaktechniek. Daarnaast treedt hij op als sparringpartner, bijvoorbeeld bij een automatiseringstraject of een overname. Diverse vaktechnische vragen, zoals de Wwft, kunnen ze tussentijds altijd aan hem voorleggen. Hij koppelt dan snel aan hen terug.

lees verder

Deze kantoren zijn tevreden met de diensten van 4CAA:

Bel +31 (06) 22 23 29 08 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.