Gerti

Gerti

Na 25 jaar praktijk ervaring in grote en kleinere accountantsorganisaties heeft Gerti Schoonderbeek zijn drive gevonden. In essentie wil hij ondernemers en vooral ondernemende accountants verder helpen met de creatie van waarde in hun onderneming, hun praktijk. Hij helpt eigenaren in de ontwikkeling van hun strategie, de uitvoering en realisatie daarvan.

Door zijn brede ervaring in het MKB, met de laatste jaren de focus op de zogeheten internet-ondernemers, vertaalt hij de mogelijkheden van IT naar de praktische toepassing in de accountancybranche. Kantooreigenaren kunnen met hem de waarde van hun praktijk een flinke boost geven.
Hij heeft zijn opleiding afgerond aan NIVRA-Nyenrode (drs. RA), Avans+ (RAB, richting business valuation) en met een kopjaar Erasmus (IT-Audit) is hij theoretisch klaar als IT-auditor.
Een gezonde dosis humor en ‘voeten in de modder’ maken dat visie met plezier wordt vertaald naar daadwerkelijke actie, altijd verbetering, altijd meer inzicht. Gerti: “Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd”.

Als associate partner van 4CAA is zijn focus de verbetering van de waarde van de praktijk door keuze, implementatie en inzet van hoogwaardige professionele accountancy software. Uitgangspunten zijn bedrijfswaardering en de groei hierin. Door zijn kennis en ervaring draagt hij hiermee bij met de waarde en het op termijn klaarmaken van overname van accountantspraktijken.