Onderweegs & De Groot

Stephan Burg begeleidt Onderweegs & De Groot op het gebied van kwaliteit, dossiervorming en vaktechniek

Het kantoor heeft 4 vestigingen in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren.

De vestigingen opereren zelfstandig, maar werken op het gebied van vaktechniek en automatisering samen. 

Stephan Burg begeleidt het kantoor al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid op het gebied van kwaliteit, dossiervorming en vaktechniek. Daarnaast treedt hij op als sparringpartner, bijvoorbeeld bij een automatiseringstraject of een overname. Diverse vaktechnische vragen, zoals de Wwft, kunnen ze tussentijds altijd aan hem voorleggen. Hij koppelt dan snel aan hen terug.

Kwaliteit is een belangrijk speerpunt. Stephan ondersteunt het kantoor dan ook als compliance officer. Jaarlijks gaat hij na of de dossiers voldoen aan alle eisen en helpt hij hen ‘de laatste puntjes op de i te zetten’.

“Met 4CAA zijn wij verzekerd van een objectieve kijk op de kwaliteit van onze dossiers”

Jeannette Onderweegs waardeert zijn kritische blik. “Stephan houdt ons alert. Ook waar het gaat om de professioneel kritische instelling. Je doet jezelf immers tekort als je altijd maar meegaat in wat de klant wil”. Hij schroomt niet om te zeggen wat er niet goed is. “Stephan voorziet ons van opbouwende feedback. Zo kunnen we er ook echt wat mee. Hij staat er altijd voor open om samen te sparren en te delen: hoe kijk jij ertegen aan?”

Dat hij in meerdere disciplines goed thuis is, is absoluut een voordeel volgens Jeannette. Op een gegeven moment liet namelijk hun programmatuur te wensen over.

Stephan maakte voor het kantoor een eerste aanzet van pakketten die voldeden aan hun vereisten. Ook was hij nauw betrokken in de gesprekken met leveranciers. “Dat heeft ons in het voortraject veel ergernis bespaard”.

“Stephan heeft parate branche informatie waar wij veel van opsteken. Waarom zou je als kantoor zelf het wiel uitvinden?”

"Stephan weet als geen ander welke pakketten er op de markt zijn en welke goed voldoen. Hij heeft ons enorm geholpen met het maken van een eerste pakketselectie. Zo werden de keuzes die nog gemaakt moesten worden op basis van prijs en kwaliteit te overzien.”

Stephan is over de hele linie nauw betrokken bij Onderweegs & De Groot. Jeannette: “Ik zou andere kantoren daarom zeker aanraden de samenwerking te zoeken met branchespecialist 4CAA.”

Jeannette Onderweegs