Manager Accountancy in Vught

Wie zoeken wij?

Voor een van onze klanten, een sterk groeiend en innovatief middelgroot kantoor, zijn wij op zoek naar een ervaren accountant AA met partner ambities.

Jij fungeert als een allround gesprekspartner en adviseur voor hun groeiend aantal ambitieuze ondernemers bij het behalen van hun doelstellingen.

Je houdt ervan om een langdurige vertrouwensrelatie met deze klanten aan te gaan.

In deze partner positie ben je eindverantwoordelijk voor de accountancy en advies praktijk van het kantoor en heb je de ambitie om deze verder uit te bouwen.

Op termijn kun je toetreden tot het Management Team waar je meedenkt over de visie en het beleid van het kantoor.

Herken jij je in het volgende?

Door jouw energie zorg je voor een aangename werksfeer waar kennis wordt gedeeld. Je zet jouw team in zijn kracht en draagt bij aan de ontwikkeling van collega’s, door ze te coachen op inhoud.

Je ziet toe op de constante kwaliteit. Verder doorzie je snel hoe processen beter kunnen, bij klanten én in de eigen werkomgeving. 

In het contact met klanten luister je altijd scherp en handel je adequaat. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar nog betere dienstverlening.

Als netwerker begrijp je het belang van kansen zien en nieuwe relaties aangaan en ben je continu op zoek naar nieuwe business kansen. De rest van jouw team neem je hierin mee.

Over het kantoor

Onze klant is een middelgroot innovatief, sterk groeiend en professioneel accountantskantoor in Vught. Hun klanten, variërend van (vermogende) particulieren tot ondernemers in het MKB+ segment, worden door hun enthousiaste teams van accountants, belastingadviseurs, HR adviseurs, digitaliseringsadviseurs
en salarisadviseurs op diverse gebieden ondersteund en geadviseerd.

De informele sfeer, de no-nonsens mentaliteit en de grote betrokkenheid bij klanten en collega’s zijn kenmerkend voor hun organisatie. Deze cultuur en de gedrevenheid van hun (ruim) 40 medewerkers om een kwalitatief goed product neer te zetten, maken het kantoor tot een uitstekende werkgever in de regio. 

Word jij enthousiast van het bovenstaande? Dan horen wij graag van je.

Waarom solliciteren op deze functie?


• Een leidinggevende rol met veel ruimte voor ondernemerschap;
• Een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij de kans krijgt het verschil te maken;
• Veel ruimte voor eigen initiatief;
• Mooie en diverse klanten (zowel samenstel- als controleklanten);
• Een uitstekende werksfeer met veel enthousiaste collega's;
• Een gratis lunch die elke dag voor je klaar staat; 
• Leuke personeelsactiviteiten;
• Elke week bootcamp in het park (dit is niet verplicht).

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Stephan Burg via 0622232908 of s.burg@4caa.nl.