Marc

Marc

Marc Schoenmakers is reeds 25 jaar belastingadviseur met ervaring bij zowel Big 4 als de kleinere advieskantoren. Naast de generieke belastingadviespraktijk (Vpb, IB, LB, BTW, Douane) is Marc gespecialiseerd in het internationale belastingrecht alsmede tax assurance, zoals het opzetten en implementeren van tax control frameworks voor de kleinere ondernemingen. Marc heeft eveneens ervaring als tax interim manager bij (middelgrote) MKB ondernemingen en het leveren van onder andere vaktechnische ondersteuning aan belasting- en accountantskantoren.

Marc is eveneens advocaat-belastingkundige. Als advocaat-belastingkundige staat hij onder andere MKB ondernemingen bij in invorderingsgeschillen met de belastingdienst en fiscale bestuurdersaansprakelijkheid. Als fiscaal advocaat staat hij ook accountants en belastingadviseurs bij met tuchtrechtgeschillen en de WWFT.

Marc heeft zijn opleiding afgerond aan de Universiteit van Maastricht, Leiden en Nyenrode. Door zijn helikopter view en zijn no nonsens benadering heeft hij altijd een oplossingsgerichte aanpak voor de MKB praktijk.