Samenwerken

Corporate Finance diensten

Voor de fusie & overname praktijk heeft 4CAA per 1 oktober 2016 een samenwerking gestart genaamd Connacct.nl.  

Continuïteit

Wij bieden u continuïteit door de samenwerking met een aantal ervaren accountants.

Software

Daarnaast werkt 4C samen met strategische partners uit de software branche. 

Wettelijke Controle op de jaarrekening

Tevens heeft 4C een aantal partners gevonden om de wettelijke controle opdrachten bij middelgrote ondernemingen te mogen uitvoeren in Nederland.   

Vul voor meer informatie het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. 

J.F.H. (Stephan) Burg AA

Accountant / adviseur binnen de accountancy op het snijvlak van strategie, kwaliteit en ict alsmede het vervullen van interim functies als AA bij accountants- en administratie kantoren en/of MKB bedrijven. Ruime ervaring als adviseur bij overname trajecten, alsmede in fusie- en overname projecten voor accountants- en administratie en advies kantoren.

Gespecialiseerd in kwaliteitsvraagstukken en implementaties van kwaliteitssystemen bij accountantskantoren. Als extern compliance officer verantwoordelijk voor de periodieke preventieve kwaliteit toetsingen bij tientallen kantoren door heel Nederland.

Als allround adviseur in het MKB een sterke focus op het optimaliseren van de automatisering van de administratieve organisatie en interne beheersing onder meer met behulp van de Business Audit & Reporting Tool "BART" .

Van papier georienteerd naar volledige digitale automatische verwerking van de dagelijkse transacties tot en met het kiezen en implementeren van management informatie dashboard.

drs. A.A.J.M. (Anita) Fransen RA

Anita Fransen is registeraccountant en directeur van EurInSol.

Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de financiële wereld (waarvan 10 jaar bij een 'big-4 kantoor') en runt sinds 2000 haar eigen accountantskantoor. Voor meerdere beursgenoteerde bedrijven heeft zij risicotrajecten begeleid.

Door haar intensieve samenwerking met bestuurders binnen het bedrijfsleven bemerkte zij de grote behoefte aan een werkbare management- en controleapplicatie. Dit resulteerde uiteindelijk in de ontwikkeling van Bart.