Samenwerken

Corporate Finance diensten

Voor de fusie & overname praktijk binnen de Accountancybranche heeft 4CAA per 1 oktober 2016 een samenwerking gestart genaamd Connacct.nl.  

Continuïteit

Wij bieden u continuïteit door de samenwerking met een aantal ervaren accountants.

Software

Daarnaast werkt 4CAA samen met strategische partners uit de software branche. 

Wettelijke Controle op de jaarrekening

Tevens heeft 4CAA een aantal partners gevonden om de wettelijke controle opdrachten bij middelgrote ondernemingen te mogen uitvoeren in Nederland.   

Vul voor meer informatie het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. 

J.F.H. (Stephan) Burg AA

Accountant / adviseur binnen de accountancy op het snijvlak van strategie, kwaliteit en ict. Ruime ervaring als adviseur bij fusie- en overname trajecten binnen het MKB en de Accountancybranche.

Gespecialiseerd in kwaliteitsvraagstukken en implementaties van kwaliteitssystemen bij accountantskantoren. Als extern compliance officer c.q. kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor de periodieke preventieve kwaliteit toetsingen bij tientallen kantoren door heel Nederland.

Van papier georienteerd naar volledige digitale automatische verwerking van de dagelijkse transacties tot en met het kiezen en implementeren van management informatie dashboard. Zie ook het blog "Digitaal Optimaal Presteren" op mijn linkedinprofiel. 

Marjon van Eggelen MSc RA

Marjon van Eggelen MSc RA is registeraccountant met 15 jaar ervaring bij zowel Big4 als kleinere accountantsorganisaties. Voor Marjon is kwaliteit een basis, management-/bestuurdersbeslissingen worden gemaakt vanuit een strategie en visie waarbij er nooit concessies in kwaliteit mogen worden gedaan. Marjon heeft ervaring als externe accountant van (MKB) ondernemingen in diverse branches. Als extern accountant is zij betrokken geweest bij adviestrajecten bij klanten in het MKB, maar ook bij kwaliteitsbeleid van accountantsorganisaties en vanaf 2019 het uitvoeren van externe toetsingen door de Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants. Marjon treedt op als adviseur kwaliteitsbeheersing en extern compliance officer c.q. kwaliteitsmanager binnen de 4CAA praktijk.

Marjon: “Kwaliteit is onze basis. Als externe accountant weet ik als geen ander hoe belangrijk kwaliteit voor ons als accountant is. Door mijn ervaring bij grote en kleine accountantskantoren en verschillende soorten ondernemingen van non profit tot DGA structuren weet ik ook dat het als accountantsorganisatie lastig kan zijn om de kwaliteit te blijven waarborgen. Toch mogen strategieën, klanten of andere beslissingen nooit leiden tot het doen van concessies in kwaliteit. Met de juiste samenwerkingen en de juiste visies is het behalen van een goede kwaliteit zeker mogelijk. “

drs. G.J. Schoonderbeek RA RAB

Na 25 jaar praktijk ervaring in grote en kleinere accountantsorganisaties heeft Gerti Schoonderbeek zijn drive gevonden. In essentie wil hij ondernemers en vooral ondernemende accountants verder helpen met de creatie van waarde in hun onderneming, hun praktijk. Hij helpt eigenaren in de ontwikkeling van hun strategie, de uitvoering en realisatie daarvan.

Door zijn brede ervaring in het MKB, met de laatste jaren de focus op de zogeheten internet-ondernemers, vertaalt hij de mogelijkheden van IT naar de praktische toepassing in de accountancybranche. Kantooreigenaren kunnen met hem de waarde van hun praktijk een flinke boost geven.
Hij heeft zijn opleiding afgerond aan NIVRA-Nyenrode (drs. RA), Avans+ (RAB, richting business valuation) en met een kopjaar Erasmus (IT-Audit) is hij theoretisch klaar als IT-auditor.
Een gezonde dosis humor en ‘voeten in de modder’ maken dat visie met plezier wordt vertaald naar daadwerkelijke actie, altijd verbetering, altijd meer inzicht. Gerti: “Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd”.

Als associate partner van 4CAA is zijn focus de verbetering van de waarde van de praktijk door keuze, implementatie en inzet van hoogwaardige professionele accountancy software. Uitgangspunten zijn bedrijfswaardering en de groei hierin. Door zijn kennis en ervaring draagt hij hiermee bij met de waarde en het op termijn klaarmaken van overname van accountantspraktijken.