Kantoor eigenaren

Uw kantoor staat voor nieuwe uitdagingen in de komende jaren. Door de voortschrijdende technologie en toenemende concurrentie wordt van u verwacht dat u een goede lange termijn strategie bedenkt. Gaat u voor "operational excellence" middels een “digicountant” concept of gaat u voor een toegevoegde waarde adviespraktijk waarbij maatwerk advies de boventoon voert of wellicht toch de combinatie van beide concepten?

In alle gevallen kan 4CAA u optimaal adviseren om uw kantoor ambities waar te maken en uw plannen concreet te vertalen naar uw dagelijkse kantoorprocessen. In de meest gevallen betekent dit een verandertraject van enkele jaren. Al naar gelang de aard en omvang van uw praktijk. U kunt kiezen voor een Quick-Scan methode. Bij deze methode gaan wij allereerst een "0-meting" bij u uitvoeren om te analyseren wat binnen uw organisatie het vertrekpunt is qua strategie, mensen en middelen. Vervolgens wordt er een concreet plan van aanpak opgesteld wat past bij uw organisatie. Samen met uw eigen projectmedewerkers vertalen wij de gestelde doelen naar concrete acties in een haalbaar en realistisch tijdpad.

Via een “Coaching” abonnement bent u in de gelegenheid om periodiek de concrete stappen te bespreken en de voortgang te laten monitoren. Door hier structureel tijd aan te besteden is de kans veel groter dat u uw doelen daadwerkelijk gaat realiseren. 

Voor meer informatie zien wij graag uw vraag via ons contactformulier.